• IMG_0049
  • IMG_0054
  • IMG_0073
  • IMG_0074

Ningbo Jietong Electronic është gjetur në Ningbo, Kinë. Prill, 1994 dhe është e specializuar në ofrimin e shkeljeve dhe shërbimeve të shkëlqyera për klientët elektrikë vendas dhe të huaj.

 

Ne përqëndrohemi në sigurimin e çelsave të kualifikuar dhe të besueshëm, duke bashkëpunuar ngushtë me klientët tanë në mbarë botën, prej nga grumbullojmë përvojë të çmuar me anë të shumëllojshmërisë së transaksioneve.

 

Prodhimi vjetor është rreth 50 milion.

Mëso më shumë