Rreth Nesh

IMG_0049

Vetë-introdcion:
Ningbo Jietong Swtich u gjet në Ningbo, Kinë. Prill, 1994 dhe është e specializuar në ofrimin e shkeljeve dhe shërbimeve të shkëlqyera për klientët elektrikë vendas dhe të huaj. 

Fabrika ndodhet në ETDZ, Ningbo. Produktet tona mbulojnë: ndërprerësin e lëvizshëm, ndërprerësin e ndërprerës, ndërprerjen e butonave të shtytjes dhe ndërprerësin e automobilave. 

Ne përqëndrohemi në sigurimin e çelsave të kualifikuar dhe të besueshëm, duke bashkëpunuar ngushtë me klientët tanë në mbarë botën, prej nga grumbullojmë përvojë të çmuar me anë të shumëllojshmërisë së transaksioneve. Prodhimi vjetor është rreth 50 milion.

Sistemi i Certifikimit:
we have been strictly implementing ISO 9001:2008 regulations in the whole production process. As a

rezultat, produktet tona janë në përputhje me standardet RoHS dhe mbajnë UL,, TuV, ENEC, CE, dhe KEMA, miratimet e sigurisë.

Cilësia dhe çmimi:
Jietong Electronic krenohet me sigurimin e gamës më të gjerë dhe më të gjerë të produkteve të markës cilësore me një çmim të afërt. Mbështetur nga shërbimi i njohur profesional Jieong Elektronik dhe mbështetje teknike, klientët mund të jenë të sigurt se kërkesat e tyre të produktit do të plotësohen cilado qoftë kërkesa. Të gjithë klientët marrin një shërbim të klasit të parë, pavarësisht nga madhësia e porositjes së tyre, për të drejtuar biznesin e tyre në mënyrë më efikase.

IMG_0054

fabrikë