• IMG_0049
  • IMG_0054
  • IMG_0073
  • IMG_0074

Ningbo Jietong Electronic е пронајден во Нингбо, Кина. Април, 1994 година и е специјализирана за обезбедување на одлични пурукции и услуги за домашни и прекуокеански електрични клиенти.

 

Ние се фокусираме на обезбедување на квалификувани и сигурни прекинувачи, тесно соработувајќи со нашите клиенти ширум светот, од каде што акумулираме драгоцено искуство преку разновидна трансакција.

 

Годишно производство е околу 50 милиони.

Научи повеќе