За нас

IMG_0049

Самоинтродија:
Нингбо Јиетонг Свич беше пронајден во Нингбо, Кина. Април, 1994 година и е специјализирана за обезбедување на одлични пурукции и услуги за домашни и прекуокеански електрични клиенти. 

Фабриката се наоѓа во ЕТДЗ, Нингбо. Нашите производи опфаќаат: рокерски прекинувач, прекинувач за вклучување, прекинувач за копчиња и прекинувач за автомобили. 

Ние се фокусираме на обезбедување на квалификувани и сигурни прекинувачи, тесно соработувајќи со нашите клиенти ширум светот, од каде што акумулираме драгоцено искуство преку разновидна трансакција. Годишно производство е околу 50 милиони.

Систем за сертификација:
we have been strictly implementing ISO 9001:2008 regulations in the whole production process. As a

резултат, нашите производи се во согласност со RoHS стандардите и носат UL,, TuV, ENEC, CE и KEMA, безбедносни одобренија.

Квалитет и цена:
Електронски Jietong се гордее со обезбедување на најширокиот и најширокиот спектар на квалитетни производи маркирани по достапна цена. Поддржано од ieионг Електронски реномиран професионален сервис и техничка поддршка, клиентите можат да бидат сигурни дека нивните барања за производи ќе бидат задоволени без оглед на барањето. Сите клиенти добиваат прва услуга од прва класа, без оглед на големината на нивната нарачка, да ја водат својата деловна активност побрзо.

IMG_0054

Фабрика